Print

Welkom in de kerk!

Gelukkig kunnen we weer samenkomen om te vieren. Het is anders dan we gewend zijn, want de zitplaatsen zijn op afstand van elkaar en er wordt tijdens de dienst nog niet gezongen. Dat is wennen, maar je kunt ook zeggen dat de dienst meer gelegenheid geeft voor bezinning. Gelukkig is er altijd wel pianospel.

Iedereen is welkom, ook gasten en belangstellenden! Als u wilt komen vragen we u om u vooraf aan te melden. We moeten namelijk (net als de horeca) bijhouden wie er geweest is. En bovendien is het aantal plaatsen in de kerk beperkt. Door aanmelding vooraf kunnen we voorkomen dat we mensen bij de deur moeten teleurstellen, iets wat we natuurlijk echt niet willen.

Op de website kunt u vinden wanneer de diensten zijn. U kunt zich tot en met de donderdag vóór de dienst aanmelden via een mail naar kostervanelia@gmail.com.

In de kerk zullen er mensen zijn die u vriendelijk zullen begeleiden bij de huidige gang van zaken. Het spreekt vanzelf dat we u vragen in geval van mogelijk corona-gerelateerde klachten niet naar de kerk te komen.

Maar het belangrijkste is: wees welkom in het huis van God, die altijd nabij is en verstaat wat er in ons omgaat, bij Wie we mogen schuilen en mogen vragen om de kracht die we nodig hebben.